Euroopan komission asetus yleisestä verkkosäännöstä velvoittaa toimijoita ottamaan käyttöön alitaajuussuojauksen sekä 24 tunnin toimintakyvyn joulukuuhun 2022 mennessä. Fingridin alkuvuonna tekemien kyselyiden mukaan varsinkin 24 h:n toimintakyvyn toteutuksessa on osalla toimijoista vielä kirittävää.

Tahdomme osaltamme olla tukemassa verkkosäännön uusien vaatimusten toteutusta ja tarjoamme hallinnointityökaluja Scadajärjestelmiin alennetuilla hinnoilla. Kyseessä on yhdistelty toiminnallisuus, jossa hallinnoidaan tehopulan ja alitaajuussuojauksen toimintoja samasta hallinnointi-ikkunasta.

Tarjoamme myös osaamistamme toimintojen ohjeistuksiin, kokonaisuuden suunnitteluun sekä toteutukseen.

Tämän vuoden aikana tehdyistä tilauksista tarjoamme 25% alennuksen normaalihinnasta!

Ota yhteyttä ja katsotaan teille sopiva ratkaisu!

Fingridin tiedote kyselyiden tuloksista

EU komission asetus yhteisestä verkkosäännöstä

Tiivistelmä asetuksesta

Categories: Uutiset